Diana Ioaniciu
Ciorba rădăuțeană este foarte buna, servire foarte rapidă, atmosferă plăcută și tradițională
Sursă:
neacsu paula
Mâncarea a fost foarte bună, preturile bune comparativ cu alte locații, servirea foarte bună și ea ....recomand.
Sursă:
iuliana galan
Au un meniu bogat de preparate traditionale. Atmosfera placuta in sala traditionala, personal atent si disponibil. Ciorba radauteana este "la ea acasa", o portie de tochitura bucovineana ajunge pentru doua persoane, hribi, ticinei, papanasi.... portiile sunt generoase si totul este foarte bun.
Sursă:
Evyux
Servire rapidă,personal politicos, mâncare delicioasă. Am fost plăcut surprinsă atunci când ospătărița a ieșit în ploaie pentru a ne arata unde se afla un muzeu.
Sursă:
Ioana Mutiu
Ajungand in Radauti am cautat un restaurant in care sa mananc o ciorba radauteana "de la mama ei" si am ajuns chiar la locul ei de bastina. Mancare delicioasa, ambianta placuta (salon traditional si unul modern), preturi potrivite.
Sursă:
Cristi Brinza
Despre ciorba rădăuțeană de aici nu cred că mai pot adăuga ceva. Surpriza mare au fost, în schimb, sarmalele. Din clipa în care am luat prima înghițitură, am fost transportat în casa bunicilor, în momentul în care scoteau chiupul cu sarmale din cuptor! De neuitat! Mulțumesc!
Sursă:
Nadina Bold
Mancare si preturi foarte bune! Tot ce ne-am luat a fost bun (ciorba radauteana, sarmalute, cotlet haiducesc, snitel). Recomand oricui este prin zona!
Sursă:
Luciana Florentina
Restaurant ca o călătorie în timp ca atmosfera, în sensul bun.Locul unde ciorba rădăuțeană a luat naștere și e cu adevărat altceva! Merită încercată experiența! Muzica anilor 60-70, ștergarele așezate pe pereți, castroanele și farfuriile de lut smălțuit ce stau frumos așezate ca mărturie a anilor bunicilor noștri fac experiența unică.
Sursă:
cristian bajenaru
Mâncare este foarte gustoasa și in mod special ciorba rădăuțeană este cea mai bună dintre toate ciorbele rădăuțene mâncate de mine până acum! Ori de câte ori voi trece prin Rădăuți nu voi rata ocazia să mai servesc încă o porție de ciorba rădăuțeană la acest restaurant!
Sursă:
Alex Cuciurean
Restaurantul in care a fost inventata ciorba radauteana. Acest restaurant are o istorie de cel putin 50 de ani si surprinde prin calitatatea mancarurilor traditionale la preturi foarte rezonabile.
Sursă: