Florian
Localul acesta mi-a reaprins dragoste fata de pizza Pot sa zic ca a fost cea mai buna pizza pe care am mancat-o vreodata. Personal amabil, singurul lucru ce poate fi imbunatait este localul, nu are o pozitie tocmai ideala, dar cand vine vorba de mancare 10/10.
Sursă:
Irimias
Pizza Napoletana excelenta, recomandat sa fie mancata in locatie fresh scosa din cuptor daca se poate altfel devine banala. Servirea la fel de buna! Voi reveni cu siguranta.
Sursă:
Aurel
Cea mai faina locație, cei mai faini oameni din toată Timișoara. Pizza făcută de maestru exact asa cum trebuie ca la mama ei acasă în Italia. Cea mai buna pizza, recomand cu incredere
Sursă:
Selected
Am mancat multe pizza in Italia dar ca asta. Fantastic, recomand cu incredere fiind si personalul unul de calitate. Felicitări!
Sursă:
Cristian
Dacă sunteți pasionați de bucătăria Italiama acesta este un loc ideal pentru a găsi atât msncare gata preparata cât și ingrediente necesare preparării.
Sursă:
Flavius
M-am simțit ca în Italia pentru o secundă, blatul extraordinar iar ingredientele sunt aparte, mi-ar fi plăcut totuși să fie făcută cu mozzarella di bufala albă și cremoasă tipic napoletană, dar în schimb este o mozzarella tipic românească tare, cașcavalicioasă și galbenă. Încă nu am găsit în România pizza ca la Napoli. De revenit cu siguranță, recomand să încercați.
Sursă:
Nora Niculescu
Mâncare super bună și un personal foarte cald și amabil. Pare genul acela de "small gem" pe care m-am bucurat ca l-am descoperit.
Sursă:
Ana-Maria Stanescu
O locație mică și foarte drăguță, care face o pizza foarte savuroasa și gustoasă, cu ingrediente din Italia. După mine cea mai buna pizza din Timișoara și locațile adiacente.
Sursă:
Remus I.
Pizza Napoletana excelenta, recomandat sa fie mancata in locatie fresh scosa din cuptor daca se poate altfel devine banala.Servirea la fel de buna! Voi reveni cu siguranta.
Sursă:
Daniel Bot
Cea mai buna pizza italieneasca din Timișoara!Atenție, fac pizza doar pe stilul italienesc: ingrediente puține și gustoase.Nu fac pizza stilul românească cu 15 ingrediente.
Sursă:
Marius Radulescu
Tot ce defineste o pizza neapoletana, un aluat pufos din care simti ca musti, sos de rosii si mozzarella proaspata, que bello!
Sursă: