Luigi Mitrica
Locatie excelenta, aranjata frumos si modern, cu aer italinesc si o vasta selectie de vinuri internationale. Pe langa spatiul de la parter, localul dispune si de o incapere la subsol, in stil crama, perfecta de luat masa impreuna cu prietenii la o ocazie speciala si nu numai. Din pacate, azi am mancat doar meniul zilei (foarte bun si accesibil) dar cu siguranta voi reveni pentru mancarea cu specific italian, un vin bun si o atmosfera relaxanta. Personal amabil si servire ireprosabila. Recomand!
Sursă:
Andrei Pap
Loc elegant, curat, cu mancare si vinuri excelente. Recomand turistilor, dar defapt tuturor. Are parcare pentru persoane handicapate, ce se deschide la cerere. Are atmosfera foarte calda, primitoare, daca ai fost odata, sigur te mai intorci. 🙂
Sursă:
Mircea Tămaș
(Tradus de Google) Prima dată în Grotta di Bacco și am avut o experiență uimitoare. Serviciu prietenos și primitor, mâncăruri și băuturi italiene autentice, muzică italiană în fundal, a fost într-adevăr un răsfăț!(Original)First time in Grotta di Bacco and we had an amazing experience. Friendly and welcoming service, authentic italian meals and drinks, italian music in background, it was a treat indeed!
Sursă:
Daniela Sindrestean
(Tradus de Google) Atmosferă grozavă, vin fantastic și mâncare absolut delicioasă! Recomand cu caldura. #cucinaitaliana #cluj(Original)Great atmosphere, fantastic wine and absolutely delicious food! I highly recommend. #cucinaitaliana #cluj
Sursă:
mishuMoto
(Tradus de Google) mancare excelenta, preturi bune si servicii bune.(Original)great food, good prices and nice service.
Sursă:
Paul Ghinea
(Tradus de Google) O bijuterie ascunsă în Cluj Napoca. Lista de vinuri va fi apreciată dacă ești cu adevărat iubitor al acestei poțiuni magice. Mâncare bună și atmosferă confortabilă. Aștept cu nerăbdare să ne întoarcem în acest loc(Original)A hiden gem in Cluj Napoca. The wine list will be appreciated if you are really a lover of this magic potion. Good food and cozy atmosphere. Looking forward returning to this place
Sursă: