Florin Bularca
Mai oameni buni !! Asa mancare si muraturi bune !!! Servire faina, rachiu bun ....... Ce mai, haideti incoace !! Pofta mare😍
Sursă:
Radu Puscas
Restaurant cu specific romanesc. Amplasat în muzeul satului într-o oază de liniște și verdeață. Mâncarea foarte bună. Chelnerii foarte amabili. Prețuri mai mult decât ok.
Sursă:
Addy ADD
Un ambient placut !! Cu amintiri din copilarie !!Mancare foarte buna !!Recomand Ciorba de vacuta si Pastrama de Oaie cu Mamaliguta !!🤘🤘👍👍
Sursă:
Maria Antohe
Mâncare foarte bună, slow cooked pe loc. Recomandăm costițele de porc și papanașii, vinul de casă. Servire ca la carte! Recomandăm și mai venim.
Sursă:
Ioan Arcas
Un local excepțional, mâncare de senzație și servire despre care se poate vorbi la modul superlativ absolut , ospătarul Costi de nedescris , recomand cu placere , singurul loc din Sibiu unde poți sa iei masa lângă mori de vânt și în pădure la propriu . Încercați cu încredere nu o sa va para rău!
Sursă:
Bogdan Bucur
Am venit pe căldură și a fost foarte bine pe terasă. Ospătarul foarte grijuliu, mâncarea chiar foarte bună și am fost surprinși de rapiditatea cu care am fost serviți. Bine, nici nu era multă lume. Și pâinea de casă extraordinară, de obicei nu mâncăm pâine, dar aici am făcut o excepție.
Sursă:
Mihaela Ion (Micky)
Extraordinar!!! Mâncare bună și servire la fel de bună. Am avut ocazia să consum un vin fiert, deosebit de bine preparat, ce rar am avut ocazia să degust, în ultimii ani. Am petrecut momente de neuitat!
Sursă:
N0t_ Guss
Foarte bun,dar intr-adevar umpic cam scump,adica am luat o ciorba cu 24 de lei dar totusi merita vizitat!
Sursă:
Radu
Am vazut cateva recenzii destul de negative si aproape mă facusera sa abandonez ideea de a manca in aceasta locatie.Recomand cu toata increderea Carciuma din Batrani!Servire ireprosabila si personal de mult bun simt.Recomand ciolanul cu fasole, mititeii si carnaciorii picanti.
Sursă:
Stefania Bailesteanu
Dupa 2 ore de plimbare prin zona merita sa poposesti si sa incerci bunatatile de la Carciuma din Batrani
Sursă: