Logo Firma de Aur

ADĂUGAȚI LOGO- UL PE SITE- UL DVS.

Suntem mândri că firma dvs. face parte din proiectul Firmă de Aur, și dorim să puteți folosi în mod liber logo- ul nostru în materialele dvs.Prin urmare, vă punem la dispoziție logo- ul nostru în format HTML pentru a- l plasa ușor pe site- ul dvs.

1. Recunoasterea si prestigiu

Plasarea logo- ului Firmă de Aur pe site- ul dvs. confirmă că firma dvs. aparține firmelor de elită și este recunoscută în industria dvs. Această recunoaștere prestigioasă construiește încredere între clienți și partenerii de afaceri.

2. Credibilitate și Autenticitate

Cu logo- ul nostru pe site- ul dvs., clienții dvs. vor avea oportunitatea să verifice pe site-ul competiției dacă firma dvs. a fost într-adevăr recunoscută. Făcând click pe logo, vor fi redirecționați către pagină competiției, unde pot găși confirmarea recunoașterii dvs.

3. Extinderea Domeniului Dvs. de activitate

Logo- ul Firmă de Aur pe site -ul dvs. poate atrage atenția noilor clienți și parteneri. Această recunoaștere vă oferă oportunitatea de a vă extinde domeniul de activitate și de a obține noi contacte de afaceri.

4. Acces la Resurse Exclusive

Câștigătorii Firmă de Aur au acces la materiale promoționale exclusive și suport de marketing. Plasarea logo- ului pe site- ul dvs. este doar unul dintre multele beneficii pe care le oferim partenerilor noștri.

Adăugați formatul HTML pe site- ul dvs.

După ce ați selectat versiunea de culoare potrivită a logo- ului, copiați formatul HTML de mai jos. Apoi lipiți acest cod în locul potrivit de pe site- ul dvs.

Fundal întunecat - logo luminos


Fundal luminos - logo întunecat


Actualizare Automată a Anului

Dar asta nu e tot! În cazul participării în edițiile viitoare ale competiției, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizarea anului în logo. Datorită sistemului nostru, anul va fi actualizat automat pe site- ul dvs., eliminând necesitatea schimbărilor manuale în codul HTML. Este o soluție simplă și convenabilă care vă permite să mențineți informațiile de pe site actualizate fără complicații inutile.